Business is booming.

Goldman Sachs bets: 3 winning S&P 500 companies

210

Goldman Sachs, en international investeringsbank, stoler ikke kun på de nuværende tendenser i sin søgen efter lovende aktier; det søger at forstå markederne som helhed og derefter justere strategier.

Banken bruger nye dataanalysemetoder til at vælge potentielt vindende aktier. Finansielle eksperter begyndte at betragte justeringer af indtægterne som førende indikatorer og sammenligne dem derefter med faktiske indikatorer.

Nu ser bankgiganten flere potentielt vindende S&P 500-aktier og anbefaler dem til investorer.

State Street Corporation (STT)

State Street Corp er kendetegnende for den amerikanske finansielle sektor. Virksomhedens historie går tilbage til 1792, og kun Bank of New York er ældre end selskabet.

I tredje kvartal af 2019 var selskabets omsætning $ 2,9 milliarder, og indtjeningen pr. Aktie var $ 1,51. Selvom begge indikatorer faldt i forhold til sidste år, overskred de analytikernes prognoser. Investorer er tydeligvis ikke bekymrede for det årlige tilbagegang, da lagrene er vokset med næsten 30% siden offentliggørelsen af ​​rapporten for 3. kvartal.

STT-analytikernes konsensusvurdering er nu “moderat køb.” Det består af 8 “køb”, 3 “fradrag” og 1 “salg”. Aktier er prissat til $ 80,79, og en gennemsnitlig pris på $ 83,31 antyder beskeden opadrettelse. Ifølge analytiker Alexander Blostovin kan potentialet imidlertid være meget bedre, end det ser ud ved første øjekast.

Humana

Humana Inc er en anden funktion i den økonomiske scene, denne gang i sundhedsforsikringssektoren. Virksomheden er en førende udbyder af Medicare Advantage med over 6 millioner registrerede kunder. Salget i segmentet har bidraget til virksomhedens succes de seneste måneder.

Væksten i omsætning og overskud ses tydeligt i den seneste kvartalsrapport. Omsætningen var imponerende $ 16,24 milliarder dollar og indtjeningen pr. Aktie var $ 5,03. Stærk indtjening svarede til alt i alt 2019: aktier steg 32%.

Den nylige stigning i Humana-aktier har skubbet budprisen til målgennemsnittet. Wall Street tager højde for virksomhedens potentiale: dens konsensusvurdering er moderat, og antallet af “køb” overstiger antallet af “fradrag” (9 til 4).

Citigroup

Citigroup Inc er det tredje største amerikanske bankfirma og en del af de store fire industrigiganter, der sætter tonen for mindre spillere. Med en indtægt på 72,8 milliarder dollars i kalenderåret 2018 har Citi helt klart lykkedes og sigter også mod at øge omsætningen for 2019. C-aktier steg 12,8% sidste år.

Kvartalsindtjeningen er også stabil. I tredje kvartal af 2019 overskred de øverste og nederste mark skøn, om end beskedent. Den samlede omsætning var $ 18,6 milliarder, og indtjeningen pr. Aktie var $ 1,97. Divisionen valuta og råvarehandel skilte sig ud og overskred forventningerne med 4%.